Rólunk

Bemutatkozó levél Uza Gitta 2019-1Nemzetközi Holofon Akadémia

A holofon görög szó, jelentése: Az emberi emlékezetrendszer modellje, amelyben valamely tudattartalom egyetlen információs részlete az egészet felidézi, előhívja. TUDÁSTÁR, pszichoszomatika a kvantumelméletben.

Az Akadémia célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a keresőknek, akik nem találják az útjukat, önmagukat, helyüket a világban. Érzik, hogy különlegesek, vágyuk, hogy segítséget nyújtsanak szeretteiknek, embertársaiknak, megtalálják, felismerjék saját rejtett képességeiket.

Alapítványunk elsődleges feladatának tekinti egészségvédő és betegségmegelőző módszerek alkalmazását, terjesztését és oktatását. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkező képzett szakemberek, természetgyógyászok, parapszichológusok, önkéntes segítők és tanítványok.

Alkalmazott módszerünk az Uza Gitta Metódus, amely egy védett parapszichológiai energetikai kezelés. Kezeléseink hatékonyságát – betegség típustól függetlenül – orvosi eredményeink igazolják.

Minden hozzánk látogatót szeretettel és törődéssel fogadunk.


 

A Tét a Lét Betegségmegelőző Alapítványt 1997 augusztusában alapítottuk.

Alapító tagjaink között üdvözölhettük a néhai dr. Ranschburg Jenő gyermekpszichológust.

Alapítványunk elsődleges feladatának tekinti egészségvédő és betegségmegelőző módszerek alkalmazását, terjesztését és oktatását. Munkatársaink képzett természetgyógyászok, önkéntes segítők és tanítványok. Alkalmazott módszerünk az Uza Gitta Metódus, amely egy védett parapszichológiai energetikai kezelést jelent. Kezeléseink hatékonyságát – betegség típustól függetlenül – orvosi eredményeink igazolják .

Minden hozzánk látogatót szeretettel és törődéssel fogadunk. Kérjük, tekintse meg videoinkat, cikkeinket és klienseink beszámolóit. Alapítványunk rendszeresen szervez nyílt napokat, rendezvényeket és klub beszélgetéseket. Látogasson el hozzánk, keressen bennünket bizalommal!

Uza Gitta Tét a Lét Betegségmegelőző Alapítvány Kuratórium Elnöke

Dr. Ranschburg Jenő klinikai gyermekpszichológus, kandidátus ajánlása: “Szakmailag igen jelentősnek ítélem, hogy az Alapítvány szoros kapcsolatot tart fenn a hagyományos orvoslás és pszichoterápia képviselőivel. Törekszenek arra, hogy a terápia folyamatában tekintetbe vegyék a “klasszikus gyógyítás” szempontjait és instrukcióit, így tevékenységük nem a hagyományos gyógyító munka alternatívája, hanem annak segítője, kiegészítője.”

Oktatóink, vendég előadóink:

Balogh Lajos Neo asztrológus, mesterjós

Biczók Zsófi önismereti tréner

Keller Tamásné dr. gyógyszerész, gyógyszertárvezető

Mészáros Gabriella munka –és szervezetpszichológus, wingwave coach

Oláh Gábor kvantum – pszichológiai tanácsadó, szakkonzulens

Schmitzhofer Erzsébet felnőtt-és gyermek kineziológus

Teng Wei Ya dr. a kínai hagyományos orvoslás doktora

Tóth Andrea parapszichológos

Uza Gitta diplomás parapszichológus