Tanfolyam

2017.szeptember 23-án indul az iskolánk, ezzel kapcsolatban néhány gondolatot osztok meg Veletek:. Az iskolában nem egyetemi tanárokat, diplomás gyógyítókat, komoly papírokkal rendelkező csodavarázslókat képzünk.

Biztos emlékeztek, hogy az életbe elindulva voltak vágyaink, terveink, amit egyáltalán nem, vagy csak részben sikerült megvalósítanunk.

Ha úgy érzed, hogy eljött az idő az életmód váltásra, (és nincs végső korhatár), itt a lehetőség ennek megvalósítására.

Megtanulsz az iskolában másként gondolkodni, észrevenni az élet adta lehetőségeket, megtanulsz olyan technikákat, ami által képes leszel életedet pozitívan, harmonikusan megélni.

Emellett a képzés lehetőséget ad arra, hogy hiteles életviteli tanácsadóként mellék, vagy fő foglalkozásban dolgozva tudsz segítséget nyújtani a hozzád fordulóknak.

Uza Gitta

életviteli tanácsadó és konzulens, diplomás parapszichológus, az Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Bejelentkezés a 0620 98 25 634 telefonszámon.

 

Schmitzhofer Erzsébet

életviteli tanácsadó, konzulens, kineziológia, gyermek kineziológia, theta-healing,

mozgásterápiás fejlesztés gyerekeknek, byodinamikus craniosacralis trápia.

Bejelentkezés a 0630 98 36 980 telefonszámon.

 

Somogyi Zoltán 

Access Bars terapeuta*, speciális energetikai masszőr.

Bejelentkezés a 0670 62 34 606 telefonszámon.

*Access Bars kezelés:

Szeretnéd kinyitni azokat az ajtókat, amiket korábban bezártál?
Megszabadulni azoktól a dolgoktól, amik gyakran, akár mindennap zavarnak?
Szeretnéd, ha könnyebb lenne az Élet?
Minden ami nem-boldogság, az a múltban rekedés. A jelen-levés a 
legnagyobb ajándék.
Szeretnéd ezt tartósan megélni, kitágítani az éberségedet és az érzékelést?

…és ha mindez nem lenne elég, szükség esetén egyénre szabott 
masszázzsal és terápiás tisztaságú növényi esszenciákkal fokozható az 
élmény.

Hosszútávú kezelések hatására az ESP gyakran megerősödik.

 

Ismét Tradicionális REIKI tanfolyam indul, kezdőtől a Mester-tanár fokozatig

A Reiki azaz egyetemes életenergia, osztatlan és polarizálatlan ősenergia, mely a test-lélek-szellem teljességében hat, egészséget, harmóniát teremtve bennünk. Hatását mindig a betegség eredendő okára fejti ki, és nem a tünetek ellen hadakozik. Ha helyreáll az egyensúly, az ok megszűnik, és vele együtt a testi szinten megnyilvánuló tünetek is elmúlnak.
Segít megélni a nehéz élethelyzeteket, oldja a stresszt, a szorongást, a depressziót. Hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését.
A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.
A tradicionális reiki elsajátítása fontos kezdő lépés a fizikai-lelki egészséged megtartásában, javításában, a belső harmónia megteremtésében. Egy hatékony eszközt kapsz a kezedbe a különféle eredetű állapotváltozások kezelésére, megelőzésére és a gyógyulási folyamat felgyorsítására és támogatására. Pozitív irányba változik az életminőséged, az emberi kapcsolataid, a látásmódod.
A reiki terápia minden esetben hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldás, mely világnézettől, hitrendszertől függetlenül működik!
Amennyiben a reiki az életmódoddá válik, szellemi és fizikai oldalról is páratlan segítség lesz tudatosságod növeléséhez, önmagad megismeréséhez, az egészséged megteremtéséhez és fenntartásához.
Élethosszig képes leszel a reiki energia csatornázására, áramoltatására. A személyesen végzett behangolás, japánul Reiju, mind a négy képzési szinten a tanfolyam része, mely aktiválja és jelentősen felerősíti a gyógyító erőd, mely képesség életed végéig tart.

Reiki I.

A tanfolyamon a tanuló részletesen megismeri a Reiki történetét, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes univerzális energiára. A beavatáson keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. Élethosszig képes leszel a reiki energia csatornázására, áramoltatására.
Csoportlétszám: min: 2 fő, max: 6 (8) fő

Reiki II.

A Reiki második fokozatával a Reiki energia intenzívebbé válik a kezelések során. Az avatás által tovább emelkedik a tanuló saját rezgésszáma és energiaszintje. 
Megismerkedik a második Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával, így a Reiki használatának teljesen új, speciális lehetőségei nyílnak meg előtte. Lehetővé válik többek között lelki vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák kezelése, illetve a távkezelés.

Előfeltétele: Reiki I. tanfolyam elvégzése
Csoportlétszám: min: 2 fő, max: 6 (8) fő

Reiki Mester

Ez a tanfolyam meghatározó lépés a magasabb önismereti út felé. Újabb japán kezelési technikák kerülnek elsajátításra a gyakorlatban speciális esetekre, hétköznapi problémákra: lázcsillapítás, méregtelenítés, fájdalomcsillapítás, alvási nehézség, stressz oldás, magas vérnyomás, emésztési problémák, megfázás stb. A mesterszimbólumon kívül új szimbólum segítségével megtanuljuk, hogyan oldjuk múltbéli problémáinkat a gyakorlatban. Az újabb behangolás (reiju) hatására sokszorosan megemelkedik a tanuló rezgésszáma és energiaszintje, emellett a Reiki energia intenzitása is sokszorosára nő. A Reiki mesteri szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához és annak lehetőségeihez.

Előfeltétele: Reiki I. és II. tanfolyam elvégzése
Csoportlétszám: min: 2 fő, max: 6 fő.

Reiki Tanár
A tanfolyamon elsajátításra kerül, hogy hogyan végezze a reiki behangolás szertartását, valamint részletes tájékoztatás kap arról, hogyan tartsa a szemináriumokat, meditációkat a Tradicionális Usui Reiki követelményeinek megfelelően. Lehetősége lesz a korábbi Reiki fokozatok tananyagának alapos átismétlésére, emellett oktatási technikák elsajátítására, begyakorlására.
Sikeres vizsgát követően a Reiki mester megkapja a lehetőséget és jogosult lesz a Reiki I. és II. szint, valamint a Mester-tanárkurzus oktatására, illetve a beavatási szertartások elvégzésére.
Megkapják a tanári munkájukhoz szükséges eszközöket. Későbbi munkájukban folyamatos támogatást biztosítok.

Előfeltétel: Reiki mesteri beavatás
Csoportlétszám: max: 6 fő

Időpont, helyszín:
2019. május 25. szombat 10:00 -17:00-ig
Budapest, VII. kerület. Wesselényi u. 17. Erőművház

Jelentkezés:

Az alacsony csoportlétszámra való tekintettel a jelentkezési sorrendben fogadom a tanítványokat.
A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy pár nap alatt betelik a létszám.
Ne maradj le, írj vagy hívj most!
Mindenkit várok sok szeretettel!

Schmitzhofer Erzsébet
gyermek-és felnőtt kineziológus
reiki mester-tanár 
scher9@gmail.com
06 30 983 6980

Reiki tanfolyam árak:

kezdő: 15 000 Ft
haladó: 25 000 Ft
felsőfokú: 50 000 Ft
tanári: 80 000 Ft

Miért-gyere-hozzánk

152657a7c8bcf9c7277aa08cb8e35c4a-0

152657a7c8bcf9c7277aa08cb8e35c4a-1

152657a7c8bcf9c7277aa08cb8e35c4a-2